Denizli’nin En Büyük Yazılım Festivali Olan DevFest Denizli’22 ye Geri Sayım Başladı!

Surfe.be - Banner reklam hizmeti

GDG Denizli’nin 10 Aralık’ta düzenleyeceği, Denizli’nin en büyük yazılım ve teknoloji festivali olan DevFest Denizli’de yazılım ekosistemi bir araya geliyor! Google Developer Groups Denizli’nin düzenlediği DEVFEST Denizli’22 için geri sayım başladı. 600+ katılımcının beklendiği etkinlikte Google, Microsoft gibi teknoloji devlerinden birbirinden değerli konuşmacılar yer alacak. Android, Flutter, Google Cloud, Kubernetes, Artırılmış Gerçeklik, Web3, Blockchain, Game, Girişimcilik gibi konu ve teknolojiler odak noktası olacak.

Ege bölgesinin en büyük geliştirici konferanslarından biri olacak Devfest Denizli’de yazılım ve teknoloji üzerine alanında uzman konuşmacılar ile bir araya gelinecek. 10 Aralık 2022 Cumartesi günü, Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından yazılım geliştiriciler, geliştirici adayları ve teknolojiye gönül verenler katılacaktır. Etkinlik saat 9:30da başlayacaktır. Etkinliğe kayıt olmak için afişteki karekodu tarayabilir ya da https://kty.li/fk6Sq bağlantısı üzerinden katılım kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

GDG Denizli Hakkında: Google Developer Groups (GDG) Denizli, 2019 yılında kurulan bir Google Geliştirici topluluğudur. Google tarafından desteklenmektedir. Amacı, güncel yazılım teknolojilerini duyurmak, bu teknolojilerin öğrenilmesinde geliştiricilere destek olmak, birbirini besleyen, sürekli geliştiren bir ekosistem kurmaktır. Aynı zamanda geliştiricilerin, diğer geliştiriciler ile network kurmasını sağlamak ve yazılım ekosisteminin gelişmesine katkı sağlamaktır. Kurucuları İnci Bayramoğlu, Abdullah Oğuz, Fatih Emre Kalem ve Neslihan Savur’dur.